A műsorról...

2008. július 18.-án Monorierdőn rendeztek egy tehetségkutató versenyt. Ezen jeles eseményen fogalmazódott meg az ötlet, hogy ideje volna valami olyan műsort készíteni ami kicsit más mint a többi.

A gondolatból aztán igen gyorsan (a Rádió17-nek köszönhetően) elindulhatott a műsor. Eleinte MRA Rock magazin néven, majd pár hónappal késöbb már Rock 'N Ride-ként.

A műsor kimondottan a Magyar Rock-zenekarokról szól és igyekszik mind a laikusok, mind a fanatikus rajongók igényeit kielégíteni. Fontos tény, hogy a műsor arculata pont az, hogy a meghívott zenekarok nem öt-tíz percet vannak jelen, hanem általában 50 percet. Tehát egy műsorban egy zenekar szerepel és természetesen ilyenkor kizárólag csak az ő zenéjüket játszuk.

Máris van két kivétel, hisz volt már a műsornak amerikai Rockzenész (Lord Bishop) is a vendége, valamint a fesztiválokról szóló műsorokban több zenekar is megszólalt... de mint tudjuk a kivétel erősíti a szabályt.

2008 végén már több vidéki rádió is érdeklődött a műsor után, így a "kis" regionális műsor (köszönet a rockzenét szerető többi rádiónak) "fél-országos" lett.

Az érdeklődés miatt, illetve mert sokan szerették volna máskor és más módon is meghallgatni a műsort született meg az ötlet, hogy a műsor induljon önálló útra. Persze mit sem ért volna az egész, ha nem állnak mellénk olyan szakemberek akik segítették, hogy ez az oldal megszülethesen. Ezért ezer köszönet a Hostonic Online webfejlesztő cégnek, különös tekintettel Pifkó Krisztiánnak és Bilau Kingának!

Köszönet illeti a Rádió17 tulajdonosát Süllős Gyulát és a főszerkesztőt Garamvölgyi Évát, akik támogatták, hogy egy álom valóra váljon!

Végül köszönet a Magyar Rockzenészekért Alapítvány elnökének Nagy Beátának, hogy minden erejével igyekszik a fiatal tehetségek megkeresésében és pályájuk elindításában.

Neked kedves nézelődő, tartalmas és hasznos böngészést kívánok!

Tisztelettel és baráti üdvözlettel:

Doór Zoltán