hírek

 

Archívum

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | »

2010.12.14.

Az RNR műsorvezetője a Centrum TV-ben

Amikor a hóhért akasztják. Decemberben meghívást kaptam a Centrum Tv stúdiójába, ahol a rádiózásról beszélgettünk Király Anikóval. Akit érdekel megnézheti az interjút az alábbi linken:

www.centrumtv.hu/centrumtvvideo.php


2010.07.27.

Változás

Az eredetiekben némi változás történt, így AS Hearts augusztusban kerül műsorba. Elnézést mindenkitől!


2010.05.12.

Sabaton hajó

Meglepetés azoknak akik SABATOn CD-t vesznek...

 


2010.02.05.

Rocklegendák múzeuma

Vándor útra indult a Rockltegendák Múzeuma januárban. Az első állomás Várpalotán volt, és február 12.-től Budapestre látogat.

Akit érdekel az menjen el és nézze meg Gazdagréten a Közösségi Művelődési Házban (1118. Budapest, Törökugrató utca 9.)

 

Izelítő a kiállításról:

radiozona.gportal.hu/gindex.php és a www.magyarrocklegendak.fw.hu/ oldalon

 

 


2010.01.25.

Nem felejetettük el!

Technikai nehézségeink adódtak (azaz a tér és idő összefüggéseire nem sikerült rácáfolnunk), de a héten minden nyertesünk megkapja ajándékát!

A Rückwarts zenekar jóvoltából!

Türelmeteket köszönjük!


2010.01.11.

Új év, új kihívások

Az új év új kihívásokat tartogat a számunkra is!

Sajnos kapacitási gondok miatt a 2008-ban készült hanganyagokat levettük az oldalról, és elképzelhető, hogy a 2009.-es esztendő anyagaiból is lekerül néhány.

Ami viszont jó hír, hogy idén is töretlenül haladunk tovább, és a Hammer magazin jóvoltából egyre nagyobb terveket dédelgetünk.

A Nevergreen interjút is igyekszünk mihamarabb megosztanni veletek, hisz 2010.január 16.-án Nevergreen koncert lesz a budapesti Wigwamba ahol meghívott vendégzenekarként fellép a Virrasztók is!


2010.01.04.

2009 évzáró a VelvetSeal-lel

2009. december 28.-án az RNR vendége volt a hazai szimfónikus rockzenekar a VelvetSeal. A velük készült interjú már elérhető a hangarchivumban.


2009.12.26.

Elnézést a technikai hibáért

Az ünnepi forgatagban és káoszban sajnos Ágnes anyaga hiába került fel az oldalra. Bár, időben (a megígértek szerint) felkerült az anyag, de sajnos azt nem láthatták az oldal látogatói. Ezt, a sajnálatos malőrt kijavítottuk. Most már mindenki számára hozzáférhető az Ágnessel készült interjú.

A kellemetlenségért elnézést kérünk!


2009.12.21.

Mi így kívánunk mindenkinek Boldog Ünnepeket!

A sokak által várt Ágnes interjú végre felkerült a hangarchivumba. Itt kell gyorsan megjegyezni, hogy hamarosan egy másik Ágnes anyag is felkerül az oldalra. A különlegessége az lesz, hogy kivételes módon nem a zenéreől fog szólni, hanem filozófiai eszmecsere a karácsony-ról, a szeretetről és a magányról. Várható megjelenés időpontja: 2009. december 23.

Aki, pedig úgy dönt, hogy december 24.-én a rádió elött kívánja tölteni a délutánt annak igazi csmeege lesz délután 13 órakor a Rádió17 (Budapest, FM96.8MHz) szivárvány műsora.

 


2009.12.03.

Mi vagyunk a rock...

Sok kérés jött, hogy miért nem kerülhet fel elöbb a Pataky Attilával készült interjú. Nos, a nyomásnak engedve (és szokásunktól eltérve) már fel is került a hangtárba a remekmű...

Az inerjúból megtudhatod, hogy Attila miért nem lett se olimpikon, se építész... meg azt is, hogy kibe volt szerelmes kis iskolás korában... és persze ízelítőt kapsz az EDDE legújabb albumából az "Átok és Áldás"-ból. (Ami megjelenése óta már aranylemez lett.)


Vissza