Üdv nálunk

Üdv a RockNRide.hu-n, Doór Zoltán hasonló című rádióműsorának hivatalos oldalán. Oldalunkon meghallgathatod a műsor korábbi hangfelvételeit, bemutatókat olvashatsz a műsorban vendégeskedett zenekarokról, valamint híreket találsz a hazai rock élet eseményeivel és történéseivel kapcsolatban.

A rockzene világa változatosabb mint azt sokan gondolnák. Ha rockról van szó akkor csak a Rock, Hardrock, Metal és Heavymetal kerül előtérbe. A műsor elindulásakor még én is így gondoltam. Azóta már tudom: A Világ nagyobb mint amit látunk, vagy eltudunk képzelni. Az oldalon kalandozhatsz a Klasszikus Rock zenétől elindulva a Hard-Rock, Metal, Heavy-metal, Trash-Metal, Death-metal, Gothic-rock, Folk-rock, God-rock, Akusztik-rock, és még kitudja hány létező és nem létező zenei stílus között!

Lépj be a rockzene rejtélyes világába!

 Reflektorban:

Ossian

Az 1986-ban alakult zenekar, bár 1992-ben feloszlott, de 1998-ban feltámadt poraiból. A 80-as évek metál csapata az évetizedek alatt zenei stílusban sokat változott, de a változás az ő esetükben jó irányt vett.

www.ossian.hu

Legújabb hanganyagaink:

Cherokee ismét eljött

2012.02.28.

A Cherokee zenekar készül a nyárra, de nem csak koncertekkel, hanem lemezzel is. Bár mé titkolóznak a fiúk, de szerintünnk már nem kell sokat várni az új Cherokee lemezre.

Vasmacskák szállták meg az RNR stúdióját

2012.02.26.

Vendégünk volt a Vasmacska zenekar (bár csak ketten jöttek), de így is megnőtt az egy négyzetméterre jutó ferromon mennyiség.

A csajok igazán nagy energiát fektetnek a megjelenés mellet a hangzásra is, így csak idő kérdése, hogy mikor fog lábaik elé borulni a kemény rock rokker társadalom...és jaj annak aki szembeszáll velük.

További hanganyagok »

Legfrissebb híreink:

Az RNR műsorvezetője a Centrum TV-ben

2010.12.14.

Amikor a hóhért akasztják. Decemberben meghívást kaptam a Centrum Tv stúdiójába, ahol a rádiózásról beszélgettünk Király Anikóval. Akit érdekel megnézheti az interjút az alábbi linken:

www.centrumtv.hu/centrumtvvideo.php

Sabaton hajó

2010.05.12.

Meglepetés azoknak akik SABATOn CD-t vesznek...

 

További híreink »

Események a közeljövőben:

További események »